Известие

Collapse
No announcement yet.

дросел

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• дросел

Понеже не можах да намеря в търса4ката искам да попитам някои 4истил ли си е дроселовата клапа? И може ли някои да каже как е наи-уда4но да се направи това?
    Alfa Romeo 145 QV 2000

Потърси пак- лично аз съм обяснявал поне два пъти
    Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Първоначално публикувано от boian
      Потърси пак- лично аз съм обяснявал поне два пъти
      Че помогни на човека, насочи го, цяла тема е постнал!
      Alfa 146 Junior 1.4 TS 16V '97

Comment

Ще потарся пак,но в друг раздел
        Alfa Romeo 145 QV 2000

Comment

Проверих и в общия тех.раздел и тук,но не ми изкарва нищо.Както и да е.Ще търся други изто4ници.
          Alfa Romeo 145 QV 2000

Comment

Първоначално публикувано от niki19
            Проверих и в общия тех.раздел и тук,но не ми изкарва нищо.Както и да е.Ще търся други изто4ници.
            Сега ако провериш и в раздела за 156 ... :P Аиде да те улесня още мало цък
            155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Имам едно предложение към господата с права във форума .

Предполагам,че всички ние сме забелязали,че твърде често се пускат едни и същи теми (например тази,за дебитомери,сонди и т.н.).Във форума наистина има много информация по тези въпроси,но явно за новите потребители представлява проблем да я намерят.
              И понеже няма как всички теми да се направят "важни" , според мен би било добре да се направи една "важна" тема "Най-често задавани въпроси",където да се предоставят линкове към теми с иформация по съответните въпроси

Благодаря за вниманието !!! :P
              155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Първоначално публикувано от hsr
                Имам едно предложение към господата с права във форума .

Предполагам,че всички ние сме забелязали,че твърде често се пускат едни и същи теми (например тази,за дебитомери,сонди и т.н.).Във форума наистина има много информация по тези въпроси,но явно за новите потребители представлява проблем да я намерят.
                И понеже няма как всички теми да се направят "важни" , според мен би било добре да се направи една "важна" тема "Най-често задавани въпроси",където да се предоставят линкове към теми с иформация по съответните въпроси

Благодаря за вниманието !!! :P
                това определено ще е в олеснение...
                Lexus Is200
                Honda CBR 600 F4i

Comment

Темата е "Почистване дросел" в раздела на 156/147
                  Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

Така нареченото улеснение съществува от доста време и се е цял раздел - Технически справочник.

Само че за да влезе една тема там - автора трябва да се постарае, да направи инстукция стъпка по стъпка, по възможност със снимки. След това е добра идея и други колеги да се изкажат дали процедурата е добре описана,и автора да внесе корекции ако са необходими.
                    След като всичко е готово и изчистемо просто се контактва някой админ или модератор и готовата тема се мести в раздел Технически справочник, където си остава само за писане.

Хайде технически маниаци - действайте.

Да не споменавам че там такава тема вече съществува.

http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=2644
                    Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                    ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Първоначално публикувано от pr_00f
                      Така нареченото улеснение съществува от доста време и се е цял раздел - Технически справочник.
                      То верно,че имало и такъв раздел Значи занапред някой като пита там да го пращаме
                      155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Гледах ти темата в 156- добра е
                        Хвани се събери целия материал, инструкции ала бала, разбираме се с теб , пускаш нова тема и аз я местя веднага в техническия раздел.
                        Alfa 147 Q2 1.9 JTDm 16v @150++ 2007 червената злобичка ;;; Zafira 1.9 JTD@120++ - белият кенеф
                        ex. Alfa 155 1.7 '93;;; ex. Alfa 147 1.9 JTDm 16v @140+ R.I.P. ;;; ex. Lancia Lybra 2.4 JTD@140HP+ 2001

Comment

Не мисля,че има нужда да се пуска нова тема,след като отдавна вече съществува такава.Явно вината си е в нас (по-новите),че нещо недоглеждаме,или ни марзи или незнам още какво и бързаме да пускаме нови теми :P
                          155 1.8 8v TS & FZR 600

Comment

Благодаря за отзив4ивоста! Може би е глупаво,но не съм се сетил да търся при другите модели Благодаря още един път!
                            Alfa Romeo 145 QV 2000

Comment

Дума да няма, става нещо в този форум. Едният кара Ланча, друфия Голфаджия бил, задават въпроси, а и акъл се стараят да дават
                              164 2.5 TD 93г.

Comment

Working...
                              X